Coach Kinderbrein en bewegen

Vanaf vandaag ook coach ‘kinderbrein en bewegen’. Een post HBO training van Carla van Wensen.
Door deze training ben ik nog beter de taal van het kinderlichaam gaan begrijpen. Het is zo belangrijk dat we weten en voelen dat ons lichaam bestaat uit een binnen- en buitenkant. Dat je weet dat je lichaam een voor- en achterkant heeft, een boven en een beneden en een links en een rechts. Je brengt het lichaam en brein in balans, waardoor ze elkaar gaan begrijpen. Als je dat voelt en weet, dan kun je je aandacht richten, je veilig voelen, je verbinden met jezelf en de wereld om je heen. Kinderen ervaren veiligheid en ontspanning en voelen zich weer lekker in hun lichaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *