Kind van 9- Expert

Mooie 3 daagse training over het Kind van 9 gevolgd bij Simone Nieuwhuis. Een prachtige leeftijd, waarin veel gebeurt bij kinderen en daardoor ook bij ouders. Heb jij een zoon of dochter in deze leeftijd en loop je tegen dingen aan? Vraag gerust om meer informatie. Voel je vrij om ook een berichtje te sturen als jij meer wilt weten over het kind van 9. Ik deel graag mijn kennis met jou!

APETROTS op de eerste meiden die de 3 daagse training tot KIND VAN 9-Expert hebben afgerond en op de collega's die dit binnenkort in the pocket hebben! Na het volgen van deze volledige training:• Kun jij deze bijzondere leeftijdsfase vanuit verschillende invalshoeken aanvliegen en theoretisch onderbouwen: DENK-dag• Heb je hebt geleerd hoe je diverse werkvormen op maat kunt toepassen: VOEL-dag• Beschik jij over het inzicht hoe je deze leeftijdsgroep -als een kleine peergroep- kunt begeleiden met passende thema's die aansluiten bij hun grote gevoelswereld: DOE-dag☆Wat deze training extra speciaal maakt is de aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier ben je niet alleen met je hoofd bezig, maar ook met je gevoel. Deze combinatie zorgt ervoor dat je datgene wat je geleerd en ervaren hebt ook echt gaat doen en gaat toepassen in de praktijk!!Nieuwsgierig?https://dejuttercoaching.nl/index.php/professionals/workshops/kind-van-9JA, IK DOE MEE en help om deze vergeten informatie -uit o.a. de antroposofie- weer onder de aandacht te brengen.Opgave: simone@dejuttercoaching.nlNB. De filmcompilatie is van de DOE-dag, de derde dag van de training.#Kindvan9 #Kindvan9Expert #dejuttercoaching #antroposofie #basisonderwijs #middenbouw #leerkrachten #training

Geplaatst door De Jutter Coaching – Simone Nieuwhuis op Zondag 17 maart 2019

27 gedachten over “Kind van 9- Expert

 1. I am just commenting to let you understand what a nice discovery our girl experienced viewing the blog. She mastered a lot of pieces, including what it is like to possess a wonderful teaching spirit to have most people very easily fully understand specified advanced matters. You actually exceeded her expectations. Many thanks for delivering these valuable, safe, edifying not to mention fun tips about that topic to Julie. Alexine Waldemar Trillbee

 2. If you want to use the photo it would also be good to check with the artist beforehand in case it is subject to copyright. Best wishes. Aaren Reggis Sela

 3. If you want to use the photo it would also be good to check with the artist beforehand in case it is subject to copyright. Best wishes. Aaren Reggis Sela

 4. Check beneath, are some absolutely unrelated internet sites to ours, having said that, they are most trustworthy sources that we use. Betty Salvidor Rand

 5. Hello! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Merilyn Arney Galen

 6. You made some decent points there. I regarded on the internet for the issue and located most individuals will go together with with your website. Ileane Fowler Barret

 7. Everything is very open with a precise description of the issues. It was really informative. Your site is very useful. Many thanks for sharing. Daphna Carolus Ummersen

 8. Currently it appears like Expression Engine is the best blogging platform available right now. Emmeline Barrett McKee

 9. What i don’t understood is if truth be told how you are not actually much more well-liked than you might be right now. You’re very intelligent. You know therefore significantly on the subject of this topic, made me personally believe it from a lot of varied angles. Its like men and women aren’t fascinated unless it’s one thing to do with Lady gaga! Your own stuffs great. Always deal with it up!|

 10. Hello! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no data backup. Do you have any solutions to prevent hackers?|

 11. I wanted to thank you for this very good read!! I certainly enjoyed every bit of it. I have got you saved as a favorite to look at new things you post…|

 12. Everything is very open with a really clear clarification of the issues. It was definitely informative. Your site is very useful. Thanks for sharing!|

 13. It is in reality a nice and useful piece of info. I’m happy that you simply shared this useful information with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.|

Reacties zijn gesloten.