Kind van 9- Expert

Mooie 3 daagse training over het Kind van 9 gevolgd bij Simone Nieuwhuis. Een prachtige leeftijd, waarin veel gebeurt bij kinderen en daardoor ook bij ouders. Heb jij een zoon of dochter in deze leeftijd en loop je tegen dingen aan? Vraag gerust om meer informatie. Voel je vrij om ook een berichtje te sturen als jij meer wilt weten over het kind van 9. Ik deel graag mijn kennis met jou!

APETROTS op de eerste meiden die de 3 daagse training tot KIND VAN 9-Expert hebben afgerond en op de collega's die dit binnenkort in the pocket hebben! Na het volgen van deze volledige training:• Kun jij deze bijzondere leeftijdsfase vanuit verschillende invalshoeken aanvliegen en theoretisch onderbouwen: DENK-dag• Heb je hebt geleerd hoe je diverse werkvormen op maat kunt toepassen: VOEL-dag• Beschik jij over het inzicht hoe je deze leeftijdsgroep -als een kleine peergroep- kunt begeleiden met passende thema's die aansluiten bij hun grote gevoelswereld: DOE-dag☆Wat deze training extra speciaal maakt is de aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier ben je niet alleen met je hoofd bezig, maar ook met je gevoel. Deze combinatie zorgt ervoor dat je datgene wat je geleerd en ervaren hebt ook echt gaat doen en gaat toepassen in de praktijk!!Nieuwsgierig?https://dejuttercoaching.nl/index.php/professionals/workshops/kind-van-9JA, IK DOE MEE en help om deze vergeten informatie -uit o.a. de antroposofie- weer onder de aandacht te brengen.Opgave: simone@dejuttercoaching.nlNB. De filmcompilatie is van de DOE-dag, de derde dag van de training.#Kindvan9 #Kindvan9Expert #dejuttercoaching #antroposofie #basisonderwijs #middenbouw #leerkrachten #training

Geplaatst door De Jutter Coaching – Simone Nieuwhuis op Zondag 17 maart 2019

6 gedachten over “Kind van 9- Expert

  1. I am just commenting to let you understand what a nice discovery our girl experienced viewing the blog. She mastered a lot of pieces, including what it is like to possess a wonderful teaching spirit to have most people very easily fully understand specified advanced matters. You actually exceeded her expectations. Many thanks for delivering these valuable, safe, edifying not to mention fun tips about that topic to Julie. Alexine Waldemar Trillbee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *