Werkwijze

Wanneer jullie kind niet lekker in zijn vel zit of tegen problemen (uitdagingen) aanloopt, wil je als ouders maar één ding. Jullie kind weer zien stralen, huppelend of rennend door het leven zien gaan en af en toe even stil staan, om te beseffen hoe fijn het leven kan zijn.

Willen jullie weten wie ik ben en wat ik voor jullie kan betekenen, neem dan telefonisch of via de mail contact met mij op.
We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek, dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten.
In dit gesprek vertel ik wie ik ben, laat ik zien waar mijn praktijk is en leg ik uit wat ik doe en wat ik voor jullie kan betekenen.
De kennismaking met jullie kind vind ik erg belangrijk, we moeten allemaal een klik voelen voordat we verder kunnen gaan. Vertrouwen vind ik erg belangrijk.

Na deze kennismaking kunnen jullie ervoor kiezen om een coachtraject aan te gaan.
We maken een afspraak voor een oudergesprek, dit is een gesprek waarin ik uitgebreid de tijd neem om jullie verhaal te horen, wat jullie graag zouden willen bereiken en om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.
De wensen of veranderingen die jullie kind aangeeft kan soms verschillen met de wens die jullie als ouders hebben. Hierna stel ik een traject voor jullie op.
Het gesprek duurt ongeveer een uur.

De duur van een traject is afhankelijk van de hulpvraag, vaak zijn er 5 tot 7 afspraken met jullie kind nodig, vaak is hierbij een ouder aanwezig. Er zijn ook kinderen die het fijner vinden om alleen te komen, in overleg spreken we dit af.
Na ongeveer 3 tot 5 afspraken kijken we wat al goed gaat, wat nog beter kan en waar we nog op in kunnen zetten.

We sluiten het traject op een leuke feestelijke manier af. Hierin vier ik samen met jullie kind de stappen die hij/zij heeft gezet. Daarna vindt er nog een evaluatie plaats.

Coaching
voor kinderen, jongeren en hun (bonus) ouders.

Praktijk de Maanvlinder
Albadastins 54
8925 CP Leeuwarden
06- 286 734 25